Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 час

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Izmit
41455 Dilovası

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Турција
59 Tekirdağ


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 15 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 24 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 15.04.2021

Вкупно растојание: 212 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877266 со датум на товарење 10.04.2021 од Turkey-41455-Izmit Dilovası до Turkey-59-Tekirdağ

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play