Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Izmit
41400 Gebze

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Izmit
41400 Gebze


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 24 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 12.04.2021

Вкупно растојание: 121 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2872392 со датум на товарење 09.04.2021 од Turkey-41400-Izmit Gebze до Turkey-41400-Izmit Gebze

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play