Товар за меѓународен превоз од Турција до Германија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 дена


Се товари од

Турција / Izmit
41400 Gebze

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Германија / Zwickau
08606 Droßdorf


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 14.04.2021

Вкупно растојание: 2,099 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877091 со датум на товарење 08.04.2021 од Turkey-41400-Izmit Gebze до Germany-08606-Zwickau Droßdorf

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play