Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 years

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
41 Kocaeli

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
23 Elâzığ


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка 13.60

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.09.2017

Вкупно растојание: 1,095 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 581919 со датум на товарење 21.09.2017 од Turkey-41-Kocaeli до Turkey-23-Elâzığ

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play