Товар за меѓународен превоз од Турција до Романија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
41 Kocaeli

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Романија
30 Timişoara


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 10 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.09.2018

Вкупно растојание: 1,160 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1306204 со датум на товарење 14.09.2018 од Turkey-41-Kocaeli до Romania-30-Timişoara

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play