Камион за меѓународен превоз од Турција до Романија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 3 дена


Се товари од

Турција
41 Kocaeli

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Романија
Romania


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.04.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1719254 со датум на товарење 16.04.2019 од Turkey-41-Kocaeli до Romania--Romania

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play