Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
38 Kayseri

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
55 Samsun


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Киперка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.12.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1472605 со датум на товарење 11.12.2018 од Turkey-38-Kayseri до Turkey-55-Samsun

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play