Товар за меѓународен превоз од Турција до Русија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Izmir
35460 Seferihisar

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Русија
350 Krasnodar


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.11.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1420181 со датум на товарење 09.11.2018 од Turkey-35460-Izmir Seferihisar до Russia-350-Krasnodar

Контакти

Georgia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play