Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 8 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
35 İzmir

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
10 Balıkesir


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Киперка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 13.09.2019

Дополнителни информации

damperli


Прашање

Прашање за понуда № 2016015 со датум на товарење 12.09.2019 од Turkey-35-İzmir до Turkey-10-Balıkesir

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play