Товар за меѓународен превоз од Турција до Русија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
35 İzmir

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Русија
101 Moscow


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Ладилник

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.06.2019

Вкупно растојание: 2,494 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1838889 со датум на товарење 16.06.2019 од Turkey-35-İzmir до Russia-101-Moscow

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play