Камион за меѓународен превоз од Турција до Бугарија

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
35 İzmir

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Бугарија
Bulgaria


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 13 ton

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 26.08.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1968140 со датум на товарење 20.08.2019 од Turkey-35-İzmir до Bulgaria--Bulgaria

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play