Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Istanbul
34782 Çekmeköy

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
06 Ankara


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 26 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 100 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 11.08.2019

Дополнителни информации

uygun fiyat surekli is


Вкупно растојание: 441 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1898247 со датум на товарење 11.07.2019 од Turkey-34782-Istanbul Çekmeköy до Turkey-06-Ankara

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play