Товар за меѓународен превоз од Турција до Чешка

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 13 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Istanbul
34540 Çatalca

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Чешка / Karlovy Vary
362 25 Božičany


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 22 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 07.05.2021

Вкупно растојание: 1,912 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2915409 со датум на товарење 05.05.2021 од Turkey-34540-Istanbul Çatalca до Czech Republic-362 25-Karlovy Vary Božičany

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play