Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 ден


Се товари од

Турција / Istanbul
34325 Firuzköy

Датум на товарење: 24.02.2021


Се растовара во

Србија / Zajecar
19000 Zaječar


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 02.03.2021

Вкупно растојание: 741 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2807895 со датум на товарење 24.02.2021 од Turkey-34325-Istanbul Firuzköy до Serbia-19000-Zajecar Zaječar

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play