Товар за меѓународен превоз од Турција до Албанија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Istanbul
34325 Firuzköy

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Албанија / Durrës
2001 Durrës Qender


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 10 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.05.2019

Вкупно растојание: 997 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1781684 со датум на товарење 16.05.2019 од Turkey-34325-Istanbul Firuzköy до Albania-2001-Durrës Durrës Qender

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play