Товар за меѓународен превоз од Турција до Словачка

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 дена


Се товари од

Турција / Istanbul
34310 Avcılar

Датум на товарење: 12.04.2021


Се растовара во

Словачка / Nové Zámky
949 01 Čermáň


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 14.04.2021

Вкупно растојание: 1,459 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877183 со датум на товарење 12.04.2021 од Turkey-34310-Istanbul Avcılar до Slovakia-949 01-Nové Zámky Čermáň

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play