Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
34 İstanbul

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
51 Niğde


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Киперка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.12.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2045961 со датум на товарење 21.12.2019 од Turkey-34-İstanbul до Turkey-51-Niğde

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play