Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
34 İstanbul

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Manisa
45700 Kırkağaç


Детаљи за камионот

Вид: До 2м.

Вид на камиони: Truck over 7.5t

Тонажа: 1 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 2

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 04.05.2021

Дополнителни информации

yarım kapak


Вкупно растојание: 369 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2915420 со датум на товарење 04.05.2021 од Turkey-34-İstanbul до Turkey-45700-Manisa Kırkağaç

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play