Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
34 İstanbul

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
41 Kocaeli


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Minivan

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.07.2019

Дополнителни информации

panelvan 13 metre küp araç


Прашање

Прашање за понуда № 1898259 со датум на товарење 11.07.2019 од Turkey-34-İstanbul до Turkey-41-Kocaeli

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play