Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
34 İstanbul

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
35 İzmir


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Kamion do 7.5t

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.05.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1781710 со датум на товарење 15.05.2019 од Turkey-34-İstanbul до Turkey-35-İzmir

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play