Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
34 İstanbul

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Збирен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 2 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 4

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 09.12.2018

Вкупно растојание: 954 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1472578 со датум на товарење 07.12.2018 од Turkey-34-İstanbul до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play