Товар за меѓународен превоз од Турција до Македонија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 11 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
34 İstanbul

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Македонија / Shtip
2000 Štip


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 3 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 3

Волумен: 10.5


Валидност на понудата

Валидна до: 21.06.2019

Вкупно растојание: 775 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1838728 со датум на товарење 17.06.2019 од Turkey-34-İstanbul до Macedonia-2000-Shtip Štip

Контакти

Macedonia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play