Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 ден

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
33 Mersin (İçel)

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
42 Konya


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 13.09.2019

Дополнителни информации

13.60 tenteli


Прашање

Прашање за понуда № 2015995 со датум на товарење 12.09.2019 од Turkey-33-Mersin (İçel) до Turkey-42-Konya

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play