Камион за меѓународен превоз од Турција до Азербејџан

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
33 Mersin (İçel)

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Азербејџан
10 Baku


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 07.12.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1472590 со датум на товарење 06.12.2018 од Turkey-33-Mersin (İçel) до Azerbaijan-10-Baku

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play