Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 5 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
31 Hatay

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
17 Çanakkale


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Персоналии

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.09.2019

Вкупно растојание: 1,264 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2018554 со датум на товарење 16.09.2019 од Turkey-31-Hatay до Turkey-17-Çanakkale

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play