Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
31 Hatay

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
16 Bursa


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Самосвал

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.04.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1733016 со датум на товарење 21.04.2019 од Turkey-31-Hatay до Turkey-16-Bursa

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play