Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 дена


Се товари од

Турција
26 Eskişehir

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 100 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 14.04.2021

Вкупно растојание: 1,260 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877163 со датум на товарење 08.04.2021 од Turkey-26-Eskişehir до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play