Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
25 Erzurum

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
14 Bolu


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Камион кипер

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 14.08.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1961517 со датум на товарење 13.08.2019 од Turkey-25-Erzurum до Turkey-14-Bolu

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play