Камион за меѓународен превоз од Турција до Киргистан

Понуда за меѓународен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
20 Denizli

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Киргистан
720066 Bishkek


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Должина: 13.6

Волумен: 105 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 13.12.2019

Прашање

Прашање за понуда № 2170684 со датум на товарење 06.12.2019 од Turkey-20-Denizli до Kyrgyzstan-720066-Bishkek

Контакти

Georgia
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play