Товар за меѓународен превоз од Турција до Молдавија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Bursa
16800 Orhangazi

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Молдавија
20 Chişinău


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Земјоделски производи

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 21.10.2019

Вкупно растојание: 975 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2077764 со датум на товарење 14.10.2019 од Turkey-16800-Bursa Orhangazi до Moldova-20-Chişinău

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play