Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Bursa
16600 Gemlik

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Kragujevac
34000 Pivara


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 03.09.2019

Вкупно растојание: 1,082 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1979516 со датум на товарење 30.08.2019 од Turkey-16600-Bursa Gemlik до Serbia-34000-Kragujevac Pivara

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play