Товар за меѓународен превоз од Турција до Аустрија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Bursa
16402 İnegöl

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Аустрија
50 Salzburg


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 100 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 13.11.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1420155 со датум на товарење 08.11.2018 од Turkey-16402-Bursa İnegöl до Austria-50-Salzburg

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play