Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 3 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Bursa
16285 Nilüfer

Датум на товарење: Подготвен


Се растовара во

Турција / Kutahya
43300 Tavşanlı


Детаљи за камионот

Вид: Целосен 7 м.

Вид на камиони: Truck over 7.5t

Тонажа: 6 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.04.2021

Вкупно растојание: 158 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2877269 со датум на товарење 09.04.2021 од Turkey-16285-Bursa Nilüfer до Turkey-43300-Kutahya Tavşanlı

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play