Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
16 Bursa

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
37 Kastamonu


Детаљи за камионот

Вид на камиони: 13,60 Platforma

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 09.11.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1420168 со датум на товарење 08.11.2018 од Turkey-16-Bursa до Turkey-37-Kastamonu

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play