Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
16 Bursa

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Belgrade
11000 Savski Venac


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 7 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 20.01.2021

Вкупно растојание: 1,107 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2751694 со датум на товарење 15.01.2021 од Turkey-16-Bursa до Serbia-11000-Belgrade Savski Venac

Контакти

Bosnia and Herzegovina

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play