Товар за меѓународен превоз од Турција до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
16 Bursa

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Sarajevo
71000 Sarajevo


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 6 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 19.10.2019

Вкупно растојание: 1,313 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2078033 со датум на товарење 15.10.2019 од Turkey-16-Bursa до Bosnia and Herzegovina-71000-Sarajevo Sarajevo

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play