Товар за меѓународен превоз од Турција до Романија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 7 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Bilecik
11300 Bozüyük

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Романија
01 Bucharest


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 86 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 19.07.2019

Вкупно растојание: 888 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1906151 со датум на товарење 19.07.2019 од Turkey-11300-Bilecik Bozüyük до Romania-01-Bucharest

Контакти

Romania

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play