Товар за меѓународен превоз од Турција до Босна и Херцеговина

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 4 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Bilecik
11300 Bozüyük

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Босна и Херцеговина / Zenica
72250 Vitez


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка

Тонажа: 24 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 17.07.2019

Вкупно растојание: 1,532 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1905834 со датум на товарење 16.07.2019 од Turkey-11300-Bilecik Bozüyük до Bosnia and Herzegovina-72250-Zenica Vitez

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play