Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 10 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
10 Balıkesir

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
35 İzmir


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Цистерна / tank container

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 06.05.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1757092 со датум на товарење 05.05.2019 од Turkey-10-Balıkesir до Turkey-35-İzmir

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play