Товар за меѓународен превоз од Турција до Србија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 8 дена

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
09 Aydın

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Србија / Pristina
10000 Priština


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 10 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 30.06.2022

Вкупно растојание: 892 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3634578 со датум на товарење 24.06.2022 од Turkey-09-Aydın до Serbia-10000-Pristina Priština

Контакти

Serbia

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play