Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
07 Antalya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
52 Ordu


Детаљи за камионот

Вид на камиони: Камион кипер

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 16.03.2019

Прашање

Прашање за понуда № 1645369 со датум на товарење 15.03.2019 од Turkey-07-Antalya до Turkey-52-Ordu

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play