Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
07 Antalya

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
35 İzmir


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Truck over 7.5t

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 15.05.2019

Вкупно растојание: 450 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1781676 со датум на товарење 15.05.2019 од Turkey-07-Antalya до Turkey-35-İzmir

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play