Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
06 Ankara

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Izmir
35750 Ödemiş


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Полуприколка 13.60

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 14.09.2018

Вкупно растојание: 551 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1306267 со датум на товарење 14.09.2018 од Turkey-06-Ankara до Turkey-35750-Izmir Ödemiş

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play