Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
06 Ankara

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Istanbul
34773 Dudullu OSB


Детаљи за камионот

Вид: Целосен 7 м.

Вид на камиони: Otvoren kamion do 12t

Тонажа: 15 ton

Тип: Mашини

Должина: 8

Волумен: 55 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 16.02.2019

Вкупно растојание: 428 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1579114 со датум на товарење 11.02.2019 од Turkey-06-Ankara до Turkey-34773-Istanbul Dudullu OSB

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play