Товар за меѓународен превоз од Турција до Белгија

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 6 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
06 Ankara

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Белгија / Antwerpen
2600 Berchem


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: Фургон

Тонажа: 20 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 18.02.2019

Вкупно растојание: 3,118 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1579062 со датум на товарење 12.02.2019 од Turkey-06-Ankara до Belgium-2600-Antwerpen Berchem

Контакти

Bulgaria

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play