Товар за меѓународен превоз од Турција до Полска

Понуда за меѓународен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 2 дена


Се товари од

Турција / Amasya
05300 Merzifon

Датум на товарење: 17.08.2022


Се растовара во

Полска
60 Poznan


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: Мега

Тонажа: 22 ton

Тип: Прехранбени продукти

Должина: 13.6

Волумен: 85 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 23.08.2022

Вкупно растојание: 2,860 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 3706538 со датум на товарење 17.08.2022 од Turkey-05300-Amasya Merzifon до Poland-60-Poznan

Контакти

Ukraine
Шпедитерска фирма / Шпедитер
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play