Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција / Afyon
03600 Emirdağ

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
01 Adana


Детаљи за камионот

Вид: Целосен 7 м.

Вид на камиони: Otvoren kamion do 12t

Тонажа: 9 ton

Тип: Mашини

Должина: 8

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 22.05.2019

Вкупно растојание: 573 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1781673 со датум на товарење 16.05.2019 од Turkey-03600-Afyon Emirdağ до Turkey-01-Adana

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play