Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 9 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
03 Afyon

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
23 Elâzığ


Детаљи за камионот

Вид: Целосен

Вид на камиони: 13,60 Platforma

Тонажа: 26 ton

Тип: Стандарден-палети

Должина: 13.6

Волумен: 100 cub.


Валидност на понудата

Валидна до: 14.10.2019

Вкупно растојание: 951 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 2073098 со датум на товарење 09.10.2019 од Turkey-03-Afyon до Turkey-23-Elâzığ

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play