Камион за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен транспорт со камион ажурирана во транспортната берза пред 4 мес.

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
01 Adana

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција
54 Sakarya


Детаљи за камионот

Вид на камиони: 13,60 Platforma

Тонажа:

Должина:

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 07.12.2018

Прашање

Прашање за понуда № 1472573 со датум на товарење 06.12.2018 од Turkey-01-Adana до Turkey-54-Sakarya

Контакти

Turkey
Транспортна фирма / Превозник
Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play