Товар за внатрешен транспорт во Турција

Понуда за внатрешен превоз на товар ажурирана во транспортната берза пред 1 година

Оваа понуда е истечена или веќе не е валидна!


Се товари од

Турција
01 Adana

Датум на товарење: Натоварен


Се растовара во

Турција / Manisa
45400 Turgutlu


Детаљи за камионот

Вид: Комплектен товар

Вид на камиони: 13,60 Platforma

Тонажа: 20 ton

Должина: 13.6

Волумен:


Валидност на понудата

Валидна до: 12.06.2019

Вкупно растојание: 843 km.
Карта
Прашање

Прашање за понуда № 1833378 со датум на товарење 12.06.2019 од Turkey-01-Adana до Turkey-45400-Manisa Turgutlu

Контакти

Turkey

Информации за фирмите коишто објавиле понудите е видлива само за регистрирани корисници на транспортната берза. За да видите кој ја има испратено оваа понуда, влезете со вашето корисничко име и лозинка или регистрирајте се на сајтот.

РЕГИСТРАЦИЈА
ВЛЕЗДостапно на Google Play